Monacos topscorer: Vi ville det mere end Arsenal

Selv om det er mere end seks år siden, at bulgareren Dimitar Berbatov forlod Tottenham, blev hans stjernestatus i klubben større onsdag aften.

Her bidrog han til, at Tottenhams lokalrival Arsenal måtte forlade banen i enorm skuffelse efter 1-3 hjemme i 1/8-finalen i Champions League mod franske Monaco.

- Vi ville det mere end Arsenal i dag. Jeg tror ikke, at de undervurderede os. Men hvis de gjorde, er det synd for dem, for vi var det bedste hold, siger Dimitar Berbatov ifølge nyhedsbureauet NTB.

Han scorede målet til 2-0 kort efter pausen, og trods et hårdt pres og mange chancer reducerede Arsenal først i kampens overtid.

Monaco svarede dog prompte tilbage og øgede til 3-1 og ligner nu en kvartfinalist.

- Vi er tilfredse med vores præstation, og ærligt talt fortjente vi at vinde. Vi scorede på vores chancer, og det er en flot sejr for os.

- Men det er ikke slut endnu. Vi har en kamp mere i Monaco, og Arsenal er et godt hold, siger Monacos topscorer i denne sæson ifølge AFP.

Returkampen i Monaco spilles 17. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip