Mor barberer 6-årig datters ben: - Jeg havde ventet på, at hun skulle spørge mig

Det er de færreste mødre, der går og håber på, at deres døtre i en alder af seks år, vil spørge, om de kan få barberet deres ben. Men det var tilfældet med Lynn Adams og hendes 6-årige datter Margot. Det skriver Lynn Adams i et blogindlæg på Goodhousekeeping.

Lynn Adams kunne ikke skjule sin begejstring, da Margot for nylig spurgt, om moren ville hjælpe med at fjerne de mørke hår på hendes ben. Det spørgsmål havde Lynn ventet på igennem en længere periode. Senere samme dag ordnede moren datterens ben i badekarret til stor glæde for dem begge. 

Læs også: Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Allerede som baby var Margot meget mere behåret, end andre babyer, og det var tydeligt for Lynn, at datteren havde arvet lidelsen Hirsutism, der giver kvinder uønsket hår på steder, hvor mænd typisk har behåring, såsom ansigt, nakke, bryst og ben.

Lynn har selv kæmpet med Hirsutism hele sit liv. Som barn ville Lynn ønske, at hun havde fået lov til at fjerne sine uønskede hår tidligere. Men det var først som 12-årig, at hun, efter en lang kamp med sin mor, fik lov.

Læs også: Pilot vender om på landingsbanen, så bedsteforældre i sorg kan komme af flyet

Efter sin første barbering følte den 12-årige Lynn sig med det samme smukkere og stærkere.

- Jeg ville have, at tingene skulle være anderledes for min datter. Jeg ønskede, at hun skulle vide, at det er ok, skriver Lynn Adams, der beskriver sin datter som en meget krops- og modebevist ung dame, der går op i sit udseende.

Margot har fået barberet sine ben flere gange siden da, men hun får kun ordnet sine ben, hvis hun selv efterspørger det.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip