Mor besøger handicappet datter i skolen - finder hende låst inde i bur

Ledelldra Brooks, en californisk mor til en syv-årig, handikappet pige, har indgivet to klager efter en ubehagelig episode på datterens skole.

Det skriver den lokale avis Fresno Bee.

LÆS OGSÅ: Kvinde ringer til politiet om efterladt baby - men så kom sandheden frem

Kvinden kom uanmeldt på besøg på skolen, da hun til sin gru fandt sin lille datter siddende i en drivvåd ble og låst inde i et bur.

Ledelldra Brooks kontaktede straks politiet og hyrede også med det samme en advokat for at indgive to klager: Én til skolen og én til den lærer, som havde placeret pigen i buret, som angiveligt var blevet bygget af resterne fra en kravlegård og sat fast til to bogreoler.

Læreren blev med det samme sendt på tvungen orlov, men har siden episoden fået arbejde på en anden skole.

LÆS OGSÅ: Sygeplejerske snyder sit engangsknald til at tro, han er blevet far

Skolen, Viking Elementary, vil ikke kommentere på sagen, mens den stadig verserer.

- Vi tager den slags meget alvorligt. Vi har iværksat en grundig undersøgelse af personalets arbejdsprocedurer. Jeg kan ikke udtale mig om resultatet af denne undersøgelse, fordi det har en personlig grad. Fresno Unified (skoledistriktet, red.) gør alt for at tilbyde den bedst mulige uddannelse for børn med særlige behov, siger Micheline Golden, en talskvinde fra det pågældende skoledistrikt.

LÆS OGSÅ: Den dag, hvor du forsvandt, lille Agnes…

Ledelldra Brooks har endnu ikke indgivet en politianmeldelse hverken skolen ellere læreren, men venter på svar fra skolebestyrelsen, som skal mødes for at diskutere sagen i næste uge.

Joe Bowling, som er en amerikansk ekspert i specialundervisning mener, at det er “ekstremt upassende” at låse en elev inde i et bur:

- Det er ikke noget, jeg ville udsætte et barn for, og så påstå, at det var for deres egen sikkerheds skyld. Det er et bur, det er noget, man putter et vildt dyr ind i, siger Joe Bowling til Fresno Bee.

- Der er tydeligvis personer i det skoledistrikt, som mangler uddannelse. Jeg kan slet ikke fatte, at ledelsen overhovedet har tilladt det, uddyber han.

 

Dagens Gossip