Mor blev tæsket 30 gange om dagen af sine børn: Stukket med saks og kvalt af ni-årig datter og 11-årig søn

Man tror, det er løgn, bår man hører, hvad 47-årige Pauline Bubb blev udsat for af sine egne børn i årevis. Op mod 30 gange om dagen blev den engelske singlemor mishandlet af sine børn, en 11-årig søn og en ni-årig datter. Det skriver The Mirror.

Pauline Bubb fra Southampton levede som en fange i sit eget hjem, hvor børnene stak hende med sakse, bed hende og tog kvælertag på hende. Den skræmte mor, der ofte rystede ved tanken om børnene, måtte flygte ind i soveværelset og låse døren for at være i fred.

Læs også: Soulshocks blodige mareridt: Sådan døde hans elskede kone

- Jeg var bange for mine egne børn - mine ben var ofte forslåede, og jeg var nødt til at gemme dem, fortæller Pauline til The Mirror og afslører, at hendes søn allerede som fire-årig stak hende i maven med flere sakse.

Sønnen fik siden hen diagnosen ADHD, hvilket hjalp på hans temperament, mens datterens vredesudbrud kun blev voldsommere. Skammen over at få tæsk af sine børn medvirkede til, at Pauline ikke gjorde noget ved situationen.

Først da den undertrykte mor hørte om et tv-program med titlen "My Violent Child" på Channal 5, skete der noget i det voldsramte hjem. Pauline endte med at få hjælp af programmets eksperter, der tog hånd om hele familien. Den brutale hverdag fik en ende.

Læs også: 8 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår

Set i bagspejlet er Pauline kommet frem til følgende konklusion om, hvorfor situationen kom ud af kontrol:

- Jeg var ikke konsekvent. Jeg havde ikke nogen grænser, og jeg havde mistet min forældrekontrol, siger hun og indrømmer, at der ikke var nogen regler i hendes hjem før i tiden, hvilket gjorde børnene usikre.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip