Mor efterlader datter varm bil: Pigen overlever, men mor er ikke så heldig

Skrevet af Lotte Sørensen

22/07/2014

Mest læste i dag

41-årige Misty Holt-Singh havde i onsdags sin 12-årige datter Mia med, da hun skulle ordne diverse ærinder i hjembyen Stockton i Californien. Da de nåede til banken, ville Mia vente i den varme bil - noget der tidligere har fået forældre anholdt, da man mener, at det sætter barnets liv i fare.

Læs også: Tre-årig redder ældre mand ud af brandvarm bil - se her hvordan

Men onsdag var faren en helt anden. I banken, Bank of the West, slog tre bevæbnede bankrøvere til. De tog tre gidsler med sig i flugtbilen - heriblandt Misty Holt-Singh. De to andre ofre overlevede ved at springe fra bilen - men Misty Holt-Singh blev brugt som menneskeligt skjold i den efterfølgende biljagt og kaskade af skud.

- I dag blev en mor, hustru og søster taget fra vores familie i en meningsløs tragedie. Hvis der er en større mening, kan jeg virkelig ikke se den. Vores hjerter er knuste, og vores familie vil aldrig blive den samme igen, skrev Misty Holt-Singhs svigerinde, Kumal Sidhu Singh, på sin Facebook-profil samme dag.

Læs også: Dette simple trick kan forhindre, at børn dør i varme biler

Politiet mener, at gerningsmændene fra starten har været beredte på at slå nogen ihjel. Røveriet var nemlig fra begyndelsen meget voldeligt, og de skød vildt omkring sig under flugten. Røveriet bliver beskrevet som hensynsløst og kaotisk.

- I min to årtier i polititjenesten har jeg aldrig set eller oplevet denne form for total ligegyldighed for menneskeliv, siger lederen af det lokale politi, Eric Jones.

Udover den 12-årige datter Mia, efterlader Misty Holt Singh sin mand, Paul Singh, og en 19-årig søn, Paul Jr.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med