Mor efterlod sit barn på bagsædet af bilen: Personalet forsøgte desperat at få fat på hende men uden held

Det kan ikke siges nok gange; lad være med at efterlade børn, hunde, katte eller alt andet med en puls på bagsædet af en bil, hvis du har tænkt dig at gå fra den. 

På trods af faren og de gentagne historier om, hvor slemt det kan gå, sker det gang på gang, at forældre eller dyreejere efterlader deres kære på bagsædet og går fra dem i sommervarmen. 

Senest har en britisk kvinde formået at lade sit barn være i autostolen i en glohed bil, så hun kunne shoppe imens. Det skriver Metro. Bilen havde hun parkeret og låst på en handicapplads udenfor et shoppingcenter i byen Watford nordvest for London.

Da forbipasserende opdagede barnet i sommervarmen, som uden for bilen ramte de 30 grader, forsøgte personalet i butikken ”Next” gentagne gange at tilkalde kvinden. Der gik dog hele 40 minutter, før hun vendte tilbage til bilen.

På dét tidspunkt havde politiet til gengæld nået at ankomme og få barnet fri af bilen.

En skræksag fra USA viste i juni i år, at det kan være livsfarligt at efterlade sit barn eller et andet levende væsen på bagsædet af en varm bil. I den nævnte sag endte en kun tre måneder gammel baby med at dø af varmen. Faderen desperat forsøgte at genoplive hende, men uden held. 

Læs også: Far glemte tre måneder gammel datter i brandvarm bil – forsøgte at genoplive hende i fryser

Samme måned blev en svensk far politianmeldt for at efterlade sin treårige søn på bagsædet af en bil, mens det var 26 grader varmt udenfor. Drengen blev fundet svedig og skrigende af en forbipasserende. Efterfølgende appelerede svensk politi andre om at være yderst opmærksomme på, at der nemt bliver 50 grader varmt inde i en bil på ganske kort tid, når sommeren virkelig bager udenfor

Læs også: Far efterlader 3-årig dreng i stegende varm bil: Skulle lige ind og handle

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis du ser et barn, en hund eller et andet levende væsen på bagsædet af en varm og låst bil, så kan du med fordel læse disse råd fra politiet: Politi: Sådan skal du gøre, hvis du opdager en varm bil med en hund eller et barn i

 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip