Mor i koma mister tvillinger: Ambulancereddere kunne ikke komme ind i boligblok

To tvillinger født en måned for tidligt døde i går, da familien besluttede at slukke for deres respiratorer. Børnenes mor, engelske Jocelyn Bennett, nåede ikke selv at se sine to små piger, da hun fortsat ligger i koma.

Det skriver metro.co.uk.

Hun var alene hjemme onsdag i sidste uge, da hendes mand og søn var på besøg ved hendes svigermor. Da hun fik voldsomme mavesmerter ringede hun til alarmcentralen - men da ambulancen nåede frem til boligblokken i Birmingham, havde hun det så skidt, at hun ikke kunne lukke dem ind.

Læs også: Gravid kvinde vågner af koma i tid til fødsel

I en halv time kæmpede ambulanceredderne med døren, før politifolk endelig fik den brudt op. Da var Jocelyn Bennetts hjerte gået i stå.

På hospitalet blev tvillingepigerne forløst ved et kejsersnit, men på grund af iltmangel var deres liv i fare. I går stod det klart, at pigerne ikke var til at redde, og der blev slukket for deres respiratorer.

Jocelyn Bennett ligger fortsat  koma.

Læs også: På størrelse med en iPhone ved fødslen: Mirakelbaby kæmper for livet

- Vi har taget en masse billeder, som Jocelyn kan se, når hun vågner. Hun kan måske ikke huske at have været gravid, da hun kan være hjerneskadet. Men vi ønsker, at hun skal se, hvordan hendes små piger var, siger Jocelyn Bennetts mand, Kevin Clarke.

Kommunen vil nu undersøge, hvorfor ambulanceredderne ikke kunne komme ind i boligblokken.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip