Mor indrømmer: Dræbte sin autistiske søn med sprut og piller

Det var meningen, at det skulle have været et mord og et selvmord, men Gigi Jordan overlevede den fatale dag i februar 2010.

Her havde hun blandet en dødbringende cocktail af beroligende medicin, sovemedicin, vodka og appelsinjuice til sin otte-årige søn. Det tog flere timer, men cocktailen tog til sidst den autistiske drengs liv. Det skriver Wall Street Journal.

Læs også: Ond plan: Far sigtes for overlagt mord på to-årig søn

Nu kommer sagen endelig for retten. Her forklarer Gigi Jordan, at hun gjorde det for at redde sin søn, der var så godt som stum og led af kroniske smerter.

Hun mente nemlig, at Jude slet ikke var autist, men led af en voldsom psykose. Den skulle være fremkaldt af at hans far, hendes eksmand Emil Tzekov, angiveligt havde misbrugt Jude seksuelt - det havde sønnen nemlig fortalt hende ved hjælp af en mobiltelefon, fagter og få ord, siger hun.

Læs også: Mor dræber fire talibanere: Ville beskytte sit barn

Samtidig mente hun, at hendes første mand, Raymond Mirra, ville slå hende ihjel. Skulle det lykkes ham, ville Jude derfor skulle bo hos sin far.

- Hun gav ham den fred, hun ikke kunne give ham i løbet af hans liv, siger hendes forsvarsadvokat, Allan Brenner.

Da hun i 2010 tjekkede ind på Peninsula Hotel i New York, kom hun godt forberedt på mordet. Hun havde en pilleknuser og en sprøjte med, som hun brugte til at sprøjte den dødelige juice-blanding ind i munden på Jude.

Læs også: Mor finder sin søn død, da stanken fra hans lig spredte sig i huset 

Forinden havde hun flyttet otte millioner dollars fra sin opsparingskonto til sin hævekonto og bedt sin bankrådgiver flytte 125.000 dollars fra Judes børneopsparing til hendes konto. De mange penge har hun tjent gennem det medicinalfirma, hun drev sammen med Raymond Mirra.

Hun blev fundet livløs på hotelværelsets gulv ved siden af liget af Jude. Her fandt man også en tom flaske vodka og over 5800 receptpligtige piller.

 

Dagens Gossip