Mor løj sin datter kræftsyg for at tjene kassen

Gennem et helt år har en 30-årig mor fra Iowa samlet både penge og sympati fra sit lokalsamfund med historien om, hvordan hendes datter led af kræft i et kritisk, terminalt stadie.

Men nu er kvinden, Leatha Kaye Slauson, blevet anklaget for at udsætte et barn for fare, efter det er kommet frem, at hendes lille datter ikke fejler noget - hun har end ikke konsulteret en læge gennem længere tid.

Det skriver NY Daily News.

Den beregnende mor har angiveligt gennem et år samlet penge ind fra forskellige velgørende organisationer og enkeltpersoner.

LÆS OGSÅ: Lærer løj om kræft for at score elevs mor

Med påstanden om, at lille Riley led af tarmkræft, oprettede hun en indsamlingsside, som viste billeder af pigens barberede hoved.

Eftersom lille Riley havde bedyret, at hun drømte om at blive brandmand, når hun blev stor, havde den lokale brandstation involveret sig ekstra meget i kampen mod pigens angiveligt alvorlige tilstand. I april gik brandchefen flere kilometer rundt i nabolaget, dør til dør, og samlede donationer til at opfylde nogle af den stakkels pige højeste ønsker.

- Kræften spreder sig bare så hurtigt, kunne man i april høre den snu mor berette i KETV.

- Det har bredt sig til hendes lever, og den sidste skanning viste, at det også har bredt sig til lymfeknuderne, og de har stoppet kemobehandlingen.

Først, da Riley skole begyndte at undersøge, hvordan de bedst kunne tage hensyn til den unge piges terminale tilstand, gik det op for både skolen og lægerne, at hele historien fra start havde været pure opspind. Alle de medicinske oplysninger, skolen havde fået, viste sig nemlig at være falske.

LÆS OGSÅ: Kvinde løj sig kræftsyg og narrede sig til 11.000 kroner

Derfor kontaktede skolen politiet, som nu har sigtet kvinden for at bringe sit barns liv i fare. Desuden er hun sigtet for at have fodret Riley med kannabis-olie.

Kvindens sag er lige nu for retten, og hendes fire andre børn er kommet i deres fars varetægt.

 

Dagens Gossip