Mor mister fire års familiebilleder: Delte ‘upassende’ billede af sin yngste datter

Ronja Ryde

|

22/06/2014

Dagens topnyheder

Courtney Adamo er mor til fire og står bag bloggen og online-butikken Babyccino Kids.

Her skriver hun om trends, familieliv og mad, men hendes seneste indlæg var af en helt anden karakter.

I torsdags, da hun ville logge på sin Instagram-profil, som hun bruger til at dele af privatlivet med sine fire børn, opdagede hun, at den var blevet slettet hen over natten.

LÆS OGSÅ: Nu må du vise bryster på facebook - på én betingelse

Courtney Adamo undersøgte sagen, og fandt ud af, at hvis der er for mange  billeder, der er blevet markeret som ‘upassende’, bliver Instagram-profilen automatisk slettet.

Onsdag aften havde blogger-moren uploadet et billede af sin to-årige datter, Marlow, iført gule gummistøvler og undertøj. På billedet viser den lille pige stolt sin runde mave og sin udstående navle frem.

Torsdag morgen kunne Courtney Adamo konstatere, at billedet var blevet slettet.

LÆS OGSÅ: Grædende mor fik stjålet billeder af afdød søn: Se, hvad hun så gjorde

- Jeg nærlæste Instagrams regler, og var helt sikker på, at jeg ikke havde brudt dem. Medmindre en baby-mave bliver anset for nøgenhed.. men det bliver den forhåbentlig ikke! Bare at overveje, om dette billede er det mindste upassende, er i sig selv virkelig upassende, skriver den frustrerede mor på sin blog.

Derfor, overbevist om at det var en fejl, lagde Courtney Adamo billedet op på sin profil igen. Senere samme dag var hele hendes profil blevet slettet.

LÆS OGSÅ: Mors åbne brev efter forfærdelig Bakken-tur: Du gjorde min søn fortræd

- Jeg havde aldrig nogensinde troet, at dette billede af Marlow ville føre til dette. Instagram har slettet fire års familiebilleder og minder: Alle vores rejsebilleder, børnefødselsdage, mine noter og kommentar om børnenes milepæle, alle venners og familiens kommentarer (…) Det hele er væk. Jeg får det dårligt bare ved at tænke på det, skriver hun.

Blogger-moren kan ikke finde nogen form for kontaktinformationer på Instagram. Derfor er hun bange for, at alle hendes billeder er væk for evigt.