Mor og børn indespærret i campingvogn i 53 dage: Fik ikke mad eller bad

Voldtægt, frihedsberøvelse, vold og trusler.

Det var, hvad en kvinde angiveligt var udsat for gennem sit forhold med en 34-årig mand, SD, der i Retten i Nykøbing Falster onsdag er på anklagebænken.

Ifølge anklager Jeanette Wincentz Andersen holdt manden sin kæreste, hendes to mindreårige døtre og deres fælles hunde indespærret i en campingvogn i 53 dage, hvor de hverken måtte gå ud fra vognen, på toilettet eller kigge ud af vinduerne.

- Jeg måtte ikke gå ud, da han mente, at jeg ville være sammen med andre fyre. Vi var nødt til at gå på toilet i en spand, fordi toilettet i campingvognen ikke virkede, og vi fik heller ikke lov til at gå i bad i 53 dage, forklarer hun brødebetynget i retten.

SD, der nægter sig skyldig, er tiltalt for vold og voldtægt, hvor han blandt andet skulle have revet sin kæreste i håret, kastet rundt med hende og stukket genstande op i skeden på hende.

- Vi fik ikke meget at spise. Af og til havde han købt mad med hjem, men hvis han ikke syntes, vi havde opført os ordentligt, skulle vi sidde og kigge på ham spise, uden at vi fik noget.

Kvinden har ifølge retsmedicinske undersøgelser fået skader i sit underliv efter at have været udsat for voldtægt, hvor SD tog hårdt fat i halsen om hende.

- Han stak genstande med kokain op i min skede, og han trak op i mig, mens jeg sov. Det gjorde ondt, og jeg blødte hver gang.

Det hele kulminerede, da kvinden en dag gik igennem mange timers helvede, hvor SD i 12 timer bankede hende for øjnene af kvindens døtre på 10 og 12 år.

Til sidst blev han så udmattet, at kvinden og børnene så en mulighed for at flygte.

Kvinden fandt senere i forløbet ud af, at hun var gravid, og SD fik overtalt hende til at genoptage kontakten 14 dage senere med løfte om bedre tider. Men volden fortsatte ifølge kvindens forklaring.

Hun endte med at abortere på grund af tæskene, og først herefter tog kvinden kontakt til politiet.

Desuden hævder anklager Jeanette Wincentz Andersen, at den tiltalte truede ofret, hvis hun meldte hændelserne til politiet med ordene:

- Hvis du melder det, kommer du til at fortryde det. Husk på, hvem jeg kender.

Der falder dom fredag.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip