Mor og far var syge: 10-årige Anders skriver bog om kræft til børn

Da Anders Binau var to år, fik hans mor tarmkræft. Nogle år senere blev far ramt. Og for to år siden fik vennen Noah kræft i hjernen.

Mor og far er raske i dag, men den kun otte-årige Noah overlevede ikke.

Anders Binau har haft kræft tættere inde på livet, end mange voksne kommer til at opleve. Nu bruger han sine oplevelser til at hjælpe andre børn, hvis forældre er døende af kræft. Det skriver Kristeligt Dagblad.

Læs også: Kræftsyge Brittany ville selv bestemme over sin død: Nu er hun gået bort

For et år siden blev han færdig med manuskriptet, og mor og far har hjulpet ham med at få den sat op og illustreret, og nu er bogen "Superhunden Max på eventyr" en realitet. 

- Da jeg var lille, havde jeg en bamse ved min farmor, der hed Max, så det er der, det kommer fra. Og så kan jeg også godt lide hunde, og det ved jeg, at mange andre børn også kan. Derfor tænkte jeg, at der skulle være en hund, der hedder Max. Og så skulle den også kunne noget af det, som superhelte kan. Hunden har kun tre ben, så den kan ikke løbe superhurtigt, men den kæmper hårdt alligevel, og det synes jeg er ret vigtigt at sige - at man skal blive ved med at kæmpe og aldrig give op, siger Anders.

Læs også: Enlig mor får dødsdom af lægerne: Michelle valgte at bruge de sidste to måneder af sit liv på noget fantastisk

Den er trykt i 1000 eksemplarer og bliver uddelt på hospitaler og institutioner for pårørende til døende patienter.

 

Dagens Gossip