Mor så sin søn drukne - uden at vide det

Melanie Goodship var søndag ude at gå tur med hunden rundt om søen Burwain ved den engelske landsby Foulridge. Nær den modsatte bred så hun nogle drenge på en tømmerflåde lave noget postyr.

En halv time tog gåturen, før hun nåede den anden side. Her blev hun mødt af sin søn, James Goodships kammerater, der fortalte, at den 17-årige knægt var forsvundet i vandet.

- Jeg prøvede at ringe til James. Der var ikke noget svar, men jeg tænkte: "Den ringer, så han kan ikke være i vandet." Hvad vi ikke vidste var, at de havde efterladt deres telefoner ved bredden, fortæller den sønderknuste mor ifølge Daily Mail.

Læs også: Skræmmende video: Så hurtigt vil du drukne

Søndag var en af de varmeste dage i år i området, og James havde slikket sol med sine kammerater ved søen. Han og en anden havde fundet en tømmerflåde, som de hoppede ombord på og skubbede ud i vandet. Den drev mod midten af søen, og de hoppede derfor i for at svømme tilbage.

- Den anden fyr kom op på flåden igen, men James blev ved og ville svømme. Han begyndte at råbe om hjælp, og så forsvandt han, siger James' kammerat, Liam Menmuir.

Læs også: Undgå drukneulykker: Det skal du holde øje med

Dykkere fandt James' lig mandag morgen kl. 5.40.

Han var en erfaren svømmer, men hans mor mener, at vandet måske var for koldt at svømme i, og hun advarer unge mennesker mod at blive for overmodige.

- De tror, at de er uovervindelige. de har ingen frygt og vil bare nyde livet, og så sker den tragiske ulykke. Hvis det her bare kan hjælpe ét barn til ikke at gøre dette igen, så er det alt, der betyder noget, siger Melanie Goodship.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip