Mor slår hånden af sin søn: Se bedstefaderens reaktion

En mor bliver så skuffet og forarget over sin søn, da han fortæller hende, at han er bøsse, at hun tager en drastisk beslutning.
Hun slår hånden af sin søn og smider ham ud af barndomshjemmet. Det skriver True Activist.

Læs også: Her fortæller modig teenager sin mor at han er bøsse - hendes svar havde han ikke forventet

Tilsyneladende tager sønnen hen til sin morfar. Morfaderen bliver så gal på sin datter, at han skriver et brev til hende. Her er, hvad der står i brevet.

Kære Christine

Jeg er skuffet over dig som datter. Du har ret i, at vi har et sort får i familien, men du har misforstået, hvem det er.

At smide Chad ud af hjemmet alene fordi han har fortalt, at han er bøsse, er den ægte synd. Det er imod naturens gang, når en forælder slår hånden af sit barn.

Det eneste intelligente jeg har hørt dig sige i alt dette er, at du ikke har opdraget din søn til at være bøsse. Selvfølgelig har du ikke det. Han er født homoseksuel og har ikke selv valgt det - lige så vel som han ikke selv har valgt at være venstrehåndet. Til gengæld har du valgt at være sårende og snæversynet.
Nu hvor vi taler om at slå hånden af vores børn, vil jeg benytte lejligheden til at sige farvel til dig. Nu har jeg et fantastisk (som bøssen selv siger det) barnebarn, som jeg skal opdrage og tage mig af. Jeg har ikke tid til en hjerteløs møgkælling af en datter.

Hvis du finder dit hjerte, så giv os et kald.

Far 

Læs også: København får et nyt homo-plejehjem

Her kan du se det originale brev: 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip