Mor tog en lur og vågnede til sit livs mareridt: 3-årig fundet død i vaskemaskine

En 25-årig kvinde fra Arkansas i USA er anholdt og sigtet for at skade en mindreårig. Det skriver The Washington Post.

Kvinden, der er mor til tre og snart fire, kom i politiets søgelys, efter at betjente rykkede ud til kvindens adresse og fandt hendes treårige datter død i familens vaskemaskine.

Moderen fortalte i oktober, hvor ulykken skete, at hun var faldet i søvn med sin datter på tre år samt sin datter på 10 måneder. Da hun vågnede en time og et kvarter senere, var den treårige pige væk.

Moderen og naboen fandt den lille pige død inde i vaskemaskinen, der var programmeret til at tænde, når lågen blev lukket.

En obduktion og undersøgelse har efterfølgende vist, at barnet døde af skoldning fra det varme vand.

Moderen plejede at få sine børn til at hjælpe med at ordne vasketøj – blandt andet ved at de kravlede op i maskinen og rakte det våde tøj til en af de andre børn, som så smed det i tørretumbleren. Dén leg har muligvis vist sig at være en af årsagerne til det tragiske dødsfald.

Derudover var moderen ifølge politiet påvirket af medicin mod angst og søvnløshed, hvilket har været i sådanne doser, at det tidligere har voldt hende problemer med ordensmagten– blandt andet engang, hvor hun blev stoppet i sin bil under påvirkning af pillerne. Derfor har politiet nu valgt at sigte kvinden for ulykken.

Foto: Calhoun County Sheriff's Office, tiltalte mor i sagen, Brooke Haney

Læs også: En mors mareridt: Hun kommer sekunder for sent til krydstogtskibet – ser børnene sejle væk
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip