Morata tangerer Del Pieros målrekord

Angriberen Alvaro Morata scorede i sin femte Champions League-kamp i træk, da Juventus slog Sevilla 2-0 onsdag aften.

Det har kun Juventus-klublegenden Alessandro Del Piero præsteret tidligere.

Morata åbnede scoringsballet efter 41 minutter, da spanieren headede et strålende indlæg fra højrebacken Andrea Barzagli i nettet. Sergio Rico i Sevilla-målet kunne intet gøre.

Dermed har Morata scoret i to ud af to Champions League-kampe i denne fodboldsæson. I åbningskampen mod Manchester City blev han sågar matchvinder.

I sidste sæson scorede Morata både i Champions League-finalen mod FC Barcelona og i begge semifinaler mod Real Madrid. Barcelona vandt finalen.

Senest en Juventus-spiller scorede i fem Champions League-kampe i træk var helt tilbage i 1995/96-sæsonen. Dengang var det italienske Alessandro Del Piero, som satte rekorden.

- Vi er godt tilfredse med denne sejr, men nu må jeg arbejde hårdt for også at begynde at score i ligaen, siger Alvaro Morata til den italienske avis Gazzetta dello Sport.

Juventus' fine Champions League-form står i skarp kontrast til det, holdet har præsteret i Serie A i denne sæson. Det er blevet til blot en enkelt ligasejr i de seks første kampe - en mager kost for den regerende mesterklub.

Før søndagens hjemmekamp mod Bologna er træner Massimiliano Allegris tropper skuffende nummer 15 i tabellen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip