Mors-Thy henter tidligere landsholdskeeper

Der har været hektisk aktivitet hos Mors-Thys håndboldherrer for hurtigt at skaffe en rutineret og kvalificeret afløser for målmanden Dane Sijan, der er skadet og ude i længere tid.

Mors-Thy har nu indgået en aftale med den tidligere landsholdsmålmand Søren Haagen for resten af sæsonen. 41-årige Haagen skal danne målmandsteam med Nikolaj Pedersen og Mads Primdahl.

- Jeg fik en henvendelse fra Mors-Thy Håndbold tidligere på ugen, efter Dane Sijan desværre kom til skade i deres kamp mod Aalborg Håndbold.

- Jeg syntes, at det var sjovt at spille i den bedste sidste år, så da vi kunne få enderne til at hænge sammen, sagde jeg ja, siger Haagen til klubbens hjemmeside.

Haagen nåede at spille 79 kampe for det danske herrelandshold i årene 1994-2000, mens han på klubplan repræsenterede GOG og Flensburg-Handewitt.

I sidste sæson gjorde han overraskende comeback til tophåndbold, hvor han var den rutinerede part i GOG's målmandstrio.

Før sit comeback til ligaen spillede Haagen i flere sæsoner hos Fåborg ØH i 3. division.

Cheftræner Jan Paulsen kender Haagen personligt, efter at de har spillet på landsholdet sammen og et utal af gange mod hinanden både i Danmark og i Bundesligaen.

- Efter kampen mod Aalborg Håndbold, hvor Dane udgik med en skade, gennemgik jeg straks de målmænd jeg kender, og jeg har været i dialog med mange siden mandag aften.

- Sørens navn poppede op, og jeg vidste ikke, hvordan landet lå med ham, men heldigvis viste det sig, at Søren var ledig, og jeg var ikke i tvivl om, at kunne det lykkes at lave en aftale med ham, så var det den bedste løsning.

- Sørens kvaliteter består i, at han er en rutineret målmand, meget eksplosiv og har en god ro i målet, tilmed er han rigtig dygtig til at sætte kontra og hurtig midte i gang qua sin tid i GOG, siger Paulsen.

Haagen stødte til Mors-Thys ligatrup i forbindelse med træningen fredag eftermiddag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip