Morten Ankerdal i isolation

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

TV 2-værten må endnu en gang i isolation.

Mandag fløj TV 2-værten Morten Ankerdal til Cairo. Men det er ikke en privat ferie, han har i vente. Han er rejst til Egypten, da det er her, at VM i herrehåndbold finder sted.

Læs også

Cecilie Beck og Jacob Riising kan juble: Scorer stor tjans

Han skal dække slutrunden, og det betyder, at han er underlagt en række restriktioner. Det skriver Billed Bladet.

“Jeg skal bo på det samme hotel som det danske landshold. Min base bliver her og i hallen, hvor jeg bliver transporteret til og fra. Når jeg har fri, må jeg ikke gå udenfor, da jeg skal være i den samme boble som spillerne. I tre uger får jeg kun frisk luft på gåturene fra bussen og til hallen og til hotellet,” siger Morten Ankerdal.

Det bliver historisk 

Det er ikke første gang, at Morten Ankeldals arbejdsliv påvirkes af coronaen. I marts dækkede han badmintonturneringen All England for TV 2. Da han kom hjem, gik han frivilligt i karantæne i 14 dage.

Men selvom de næste tre uger bliver meget restriktive, så ville Morten Ankeldal ikke undvære at være til stede i Cairo. Det bliver ifølge ham et historisk mesterskab, som han ikke vil misse. 

Danmark spiller sin første VM-kamp fredag mod Bahrain. Det bliver en kamp uden tilskuere i hallen. Til at starte med havde de egyptiske værter meldt ud, at 20 procent af hallernes tilskuerkapacitet blev taget i brug under mesterskabet. Det betød, at Danmark kunne se frem til at spille kampe med 3.000 tilskuere til stede i hallen.

Det bliver noget mere restriktivt, men også et historisk mesterskab, siger Morten Ankerdal. Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Men efter længere tids diskussion er det blevet besluttet, at der ikke kommer til at være hujende fans til kampene.

“Det er blevet besluttet, at ingen tilskuere får lov til at komme ind i arenaerne, og at kampene afvikles for lukkede døre på grund af de præventive tiltag i kampen mod Covid-19,” meddeler VM-arrangørerne på den officielle VM-hjemmeside ifølge TV 2. 

Læs også

Jim Lyngvild afslører: Min egen familie har slået hånden af mig

 

 

 

 

Dagens Gossip