Morten Grunwald instruerer Jesper Asholt og Stig Rossen

Skuespilleren og instruktøren Morten Grunwald er lige fyldt 78 år, men Benny fra Olsen-banden kan stadig trylle. Nu iscenesætter han teaterklassikeren "Mens vi venter på Godot". Den sendes på turné af folketeatret.dk og vises som et af de første steder i Musikteatret Holstebro torsdag den 17. januar.

Morten Grunwald er på en helt særlig opgave. Han skal få Stig Rossen til at passe ind i et skuespil. Hidtil har sangeren mest optrådt i musicals, ikke mindst "Les Misérables". Stig Rossen kender to andre af de medvirkende særdeles godt. Det er Jesper Asholt og Jesper Lohmann. Tidligere har de i flere omgange optrådt sammen som de nye Four Jacks.

På forhånd kender Morten Grunwald stykket særdeles godt. "Mens vi venter på Godot" havde dansk premiere på Bristol i København i 1978. Det var, mens Morten Grunwald virkede som direktør på teatret, og han spillede selv med.

Forestillingen havde urpremiere i Paris for snart 60 år siden. Det er skrevet af mesteren Samuel Beckett. Han skærer skarpt, men morsomt ind til kernen af den menneskelige eksistens. To vagabonder venter. De venter på Godot. De har ingen klar idé om, hvem han er, eller hvorfor de venter på ham. Præcist hvornår han kommer, ved de heller ikke.

Stykket opføres af Nordvestjysk Teaterkreds.

 

Dagens Gossip