Morten Olsen har ikke orienteret Bendtner om fravalg

Morten Olsen nåede ikke at orientere Nicklas Bendtner om, at Wolfsburg-angriberen i første omgang ikke er udtaget til landsholdets kommende kampe mod Serbien og Rumænien.

Fodboldlandstræneren forklarede på tirsdagens pressemøde i Brøndby, at det skyldtes en misforståelse, fordi Nicklas Bendtner mandag havde fået fri fra træningen i sin klub.

- Først skal jeg have en snak med Nicklas. Det er min skyld, at jeg ikke nåede det inden dette møde, men jeg tager en snak med ham i de kommende dage, siger Morten Olsen.

Nicklas Bendtner har ikke spillet et eneste minut for sin tyske klub, siden Danmark tabte 0-1 hjemme til Portugal 14. oktober.

Nederlaget til Portugal betød, at Danmark kun har fire point efter tre kampe i EM-kvalifikationen.

Bendtner var først plaget af en lyskeskade, men den seneste tid har han været klar uden at få spilletid i Wolfsburg.

- Jeg synes ikke lige umiddelbart nu, at han er selvskrevet, nu hvor han ikke har fået spilletid i tre uger, blandt andet på grund af en skade, siger Morten Olsen

- Jeg har talt med folkene i Wolfsburg, og vi har set på situationen. Han har haft svært ved at komme på holdet, siger landstræneren.

Morten Olsen har blandt andet analyseret sig frem til, at Nicklas Bendtner havde et presset kampprogram i tiden op til kampen mod Portugal.

Angriberen var med i 12 kampe på klub- og landsholdsplan fra slutningen af august til midt i oktober.

- Han spillede mange kampe uden egentlig at have den fysiske ballast.

- Spørgsmålet er, om vi skal bruge ham nu. Det overvejer vi. Vi tvivler ikke på Bendtners kvaliteter, og er han i god form, er han selvskrevet, siger Morten Olsen.

Nicklas Bendtner har scoret 24 mål i 62 A-landskampe.

Han har dog blot scoret fire mål for landsholdet siden EM-slutrunden i 2012, og i samme periode har hans karriere på klubplan mere eller mindre ligget i ruiner.

Han har endnu ikke scoret for Wolfsburg, som hentede ham i sommer hos Arsenal på en fri transfer.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip