Morten Olsen: Jeg har været fristet af andre tilbud

Han er ikke fortsat for pengenes skyld.

Det siger Morten Olsen, som torsdag forlængede sin kontrakt som dansk fodboldlandstræner med to år frem til sommeren 2016.

- Økonomien har jeg aldrig kigget på, for ellers havde jeg ikke været her i 14 år, det ved alle. Så havde jeg været væk efter to år.

- Selvfølgelig vil vi alle tjene flere penge, der hvor vi er. Det er den professionelle del af det. Men hvis jeg sagde til mig selv, at jeg kun gik efter pengene, havde jeg kun været her i to år, og det ved DBU (Dansk Boldspil-Union, red.) også, siger Morten Olsen.

Han har haft jobbet siden 2000, men der har løbende været tilbud fra klubber og andre landshold - også i år. Men det har ikke kunnet matche det danske landstrænerjob.

- Sportsligt har der været spændende tilbud, men jeg er dansker, og at være dansk landstræner er vel større end næsten alle andre job.

- Jeg fik i 2004 muligheden for at blive tysk landstræner, senere henvendelser fra Holland, men det sagde jeg nej til, siger Morten Olsen.

Hvilke klubber og lande, der på det seneste har kontaktet ham, vil Morten Olsen ikke røbe.

- Det er altid smigrende - uanset om du er tømrer, snedker eller fodboldtræner - at der er andre, som er interesseret i dig.

- Jeg har følt mig meget smigret, og derfor tog jeg nogle samtaler med mig selv om, hvad jeg helst vil. Jeg vil helst det her, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip