Morten Olsen ser det positive i Aggers tilbageskridt

I weekenden skiftede landsholdsanfører Daniel Agger opsigtsvækkende fra Liverpool tilbage til Brøndby.

Et sportsligt tilbageskridt, som landstræner Morten Olsen dog håber alligevel kan føre noget positivt med sig.

- Det kan godt få betydning for Aggers niveau, at han spiller i Superligaen. Men fysisk er der selvfølgelig en forskel mellem Superligaen og Premier League, og jeg håber, at det vil gavne ham at spille i Superligaen, så han undgår skader.

- Lad os se på det som en fordel i stedet for en bagdel, at han tager et skridt tilbage sportsligt og spiller i en liga, der er en del dårligere. Så siger jeg ikke noget dårligt om Superligaen, tror jeg, lyder det fra Morten Olsen.

Otte et halvt år spillede 29-årige Agger i Liverpool, inden han lørdag underskrev en toårig kontrakt med Brøndby.

- Det var det, jeg havde lyst til. Jeg følte, det var det rigtige, og hvis jeg føler det er det rigtige, så er det det, jeg gør.

- Det er en stor ting. Det er en stor ting for Brøndby, men det er også en stor ting for mig.

- Jeg har nogle idéer om, hvad jeg kan bidrage med. Jeg har lidt erfaring, som jeg kan bidrage med. Jeg har trods alt prøvet lidt af hvert, sagde Agger tidligere mandag, da han officielt blev præsenteret som Brøndby-spiller igen.

- Kroppen er meget slidt, men så slidt er den heller ikke. Jeg havde mange muligheder, jeg havde også mulighed for at blive.

- Jeg tror på mig selv, og jeg føler, at dette var det rigtige, lød det fra forsvarsspilleren, som i 2005 vandt DM-guld med Brøndby.

I disse dage er han samlet med landsholdet i Helsingør forud for onsdagens testkamp mod Tyrkiet i Odense og EM-kvalifikationskampen mod Armenien i København fire dage senere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip