Mourinho afviser pletfri sæson: Vi kommer til at tabe

Chelsea vil ifølge manager José Mourinho satse så meget i holdets kampe, at det på et tidspunkt ender med et nederlag.

Inden onsdagens Premier League-opgør mod Christian Eriksens Tottenham er Chelsea ubesejret i samtlige 20 kampe i denne sæson på tværs af alle turneringer.

- Vi spiller ikke for det. Hvis der står 0-0 mod Tottenham, når der mangler 20 minutter, så vil vi ikke gå efter et 0-0-resultat bare for at være ubesejret efter 21 kampe. Slet ikke, siger Mourinho ifølge skysports.com.

- Hvis det skulle være målet, så ville du måske spille uafgjort i mange kampe, fordi du i så fald ikke spiller med risiko og forsøger at vinde. Du vil bare være glad for at være ubesejret, siger Chelsea-manageren og uddyber sin logik:

- Hvis du spiller 10 kampe uafgjort, så får du 10 point. Hvis man vinder fem og taber fem, så får man 15 point.

- Vi spiller for at vinde, og nogle gange kommer vi til at tabe. Jeg foretrækker 15 point frem for 10 point og en status som ubesejret.

Chelsea topper Premier League med 33 point, hvilket er seks point mere end de nærmeste forfølgere fra Manchester City. Tottenham er nummer ni med 20 point.

Onsdagens London-opgør på Stamford Bridge fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip