Mourinho efter nederlag: Der røg mesterskabet

Man kan ikke beskylde Chelseas karismatiske manager, José Mourinho, for at lægge fingre imellem, når han udtaler sig.

Efter lørdagens 0-1-nederlag ude mod Crystal Palace i Premier League konstaterede portugiseren således, at mesterskabschancen er forpasset, selv om Chelsea efter lørdagens kampe fortsat indtager førstepladsen i ligaen.

- Nu har vi mistet muligheden for at slutte som nummer et. Vi er nu for afhængige af andre holds resultater, siger Mourinho.

John Terry scorede kampens eneste mål - desværre for forsvarsprofilen var det i eget net.

Mourinho havde efterfølgende kun ros til overs for Crystal Palace, der kæmpede benhårdt for at sikre sig tre point til overlevelseskampen i bunden af Premier League.

- Crystal Palace fortjente sejren. De kæmpede for deres liv, siger Chelsea-manageren.

- Vi havde nogle gode chancer, og deres målmand havde nogle store redninger i første halvleg. Men deres ånd var stærkere, deres vilje var større, og deres engagement var stærkere.

- Nogle af vores spillere er ikke trygge i denne slags kampe, det har vi set i udekampe mod Stoke, Newcastle og Everton. Om jeg kan ændre dette? Det ved jeg ikke.

Topstriden i Premier League er utrolig tæt. Chelsea ligger på førstepladsen med 69 point for 32 kampe. Liverpool er på andenpladsen med 68 point for 31 kampe, mens Manchester City har 67 point for 30 kampe.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip