Mourinho: FIFA fiflede med stemmerne

Skrevet af admin

19/03/2013
Men kåringen var fixet. Det hævder Real Madrids træner, José Mourinho.- Der er nogle [stemmeberettigede} mennesker, der har ringet til mig og sagt, at de havde stemt på mig, men at deres stemmer alligevel er gået til andre kandidater, siger José Mourinho til den portugisiske tv-kanal RTP. Det skriver det tyske nyhedsbureau DPA.Dette stemme-fifleri var angiveligt også årsagen til, at den 50-årige portugiser, som førte Real Madrid til det spanske mesterskab i sidste sæson, blev væk fra galla-festen, som nok mest huskes for, at Lionel Messi fra FC Barcelona for fjerde år i træk blev kåret til verdens bedste spiller.Det internationale fodboldforbund (FIFA), der står bag kåringen og galla-festen, afviser kortfattet anklagen.- Den offentliggjorte liste med stemmetallene er korrekt, hedder det.

Mest læste i dag

Men kåringen var fixet. Det hævder Real Madrids træner, José Mourinho.

- Der er nogle [stemmeberettigede} mennesker, der har ringet til mig og sagt, at de havde stemt på mig, men at deres stemmer alligevel er gået til andre kandidater, siger José Mourinho til den portugisiske tv-kanal RTP. Det skriver det tyske nyhedsbureau DPA.

Dette stemme-fifleri var angiveligt også årsagen til, at den 50-årige portugiser, som førte Real Madrid til det spanske mesterskab i sidste sæson, blev væk fra galla-festen, som nok mest huskes for, at Lionel Messi fra FC Barcelona for fjerde år i træk blev kåret til verdens bedste spiller.

Det internationale fodboldforbund (FIFA), der står bag kåringen og galla-festen, afviser kortfattet anklagen.

- Den offentliggjorte liste med stemmetallene er korrekt, hedder det.