Mourinho føler sig snydt: Dommeren skulle skamme sig

Chelsea måtte nøjes med 1-1 i Premier League-topkampen mod Southampton søndag, men havde det ikke været for dommeren, ville Chelsea have vundet, mente manager José Mourinho.

I hans optik blev Chelsea snydt for et soleklart straffespark ved 1-1 efter 54 minutter, da Cesc Fabregas så ud til at blive væltet i straffesparksfeltet.

I stedet for straffespark fik spanieren det gule kort for film.

- Det var et stort straffespark. Kamp efter kamp siger trænerne, at Chelseas spillere filmer. Jeg vil finde dommeren, ønske ham godt nytår og fortælle ham, at han burde skamme sig, siger Mourinho ifølge NTB.

Den implicerede Fabregas var lige så hård i tonen.

- Der var helt klart kontakt. Dommeren havde ikke sin bedste kamp, og jeg tror ikke, han kommer til at sove godt i nat. Han leverede en forfærdelig kamp, siger Fabregas ifølge BBC.

Hans manager anerkendte dog alligevel Southamptons præstation.

- De forsvarede sig med alt, de havde. Med organisation, vilje og solidaritet mellem spillerne kæmpede de sig til et point, siger Mourinho.

Chelseas pointtab kom ikke til at koste i forhold til Manchester City, der stadig er tre point efter på andenpladsen, da forfølgeren blot fik 2-2 hjemme mod Burnley.

/ritzau/

 

Dagens Gossip