Mourinho har nu lært at vælge trætte spillere fra

Chelseas manager José Mourinho skulle have valgt nogle andre spillere til Champions League-kampen mod Basel tirsdag aften.

Det erkender han selv efter nederlaget på 0-1 i Schweiz. Én ændring siden lørdagens sejr på 3-0 over West Ham var for lidt.

- Fra første minut fik jeg signaler om, at mit hold var træt. Holdet betalte prisen for landskampsugen i forrige uge - den reaktion havde jeg forventet i sidste weekend mod West Ham, siger José Mourinho ifølge nyhedsbureauet AFP.

Manageren mente, at hans spillere mod West Ham havde spillet en meget koncentreret kamp, fordi de vidste, at den var så vigtig. Men reaktionen kom tirsdag i Schweiz.

- Vi lavede en stor fejl allerede i kampens første sekund.

- Efter den lavede vi fejl defensivt, vi lavede fejl med bolden, vi missede lette afleveringer, vi tabte alle returboldene, vi tog sene beslutninger, folk tænkte langsomt, og vi sluttede af med at indkassere en latterlig scoring, lyder den hårde dom fra portugiseren.

José Mourinho erkender, at han må tage nogle af beslutningerne på sin kappe. Nemlig den med at sende det forkerte hold på banen.

- Det her kan måske hjælpe mig til at træffe beslutninger, når vi spiller kampe med få dages mellemrum. Jeg fik signaler om, at nogle spillere har svært ved at spille to kampe på tre dage. Det vil presse mig til at tage andre beslutninger. Det er helt sikkert, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip