Mourinho: Ingen skældud til straffesynderen Hazard

Det ville være forståeligt, hvis Chelseas manager Jose Mourinho var bare en lille smule ærgerlig på Eden Hazard.

Belgieren havde to store målchancer i slutningen af Champions League-kampen mod Maribor - den ene var endda et straffespark - men begge gange kiksede han.

Dermed måtte Chelsea skuffende nøjes med 1-1 og kan derfor ikke vide sig helt sikker på at gå videre til 1/8-finalerne i turneringen.

Mourinho var dog hurtigt ude at forsvare Hazard, som bortset fra den manglende træfsikkerhed spillede en glimrende kamp.

- Når en spiller gør det så godt som Eden Hazard, så kan han godt få lov at brænde et straffespark og alligevel være den med afstand bedste spiller på mit hold, siger portugiseren til Skysports.

Bortset fra Hazard var de dog ikke mange spillere, der gjorde sig fortjent til plusser i managerens bog.

Chelsea kom efter Mourinhos mening først i gang, da Maribor havde bragt sig foran kort inde i anden halvleg.

- Jeg skiftede to spillere ud i pausen og var overbevist om, at holdet ville forbedre sig, og jeg fik ret.

- I de sidste 30 minutter spillede vi med stor intensitet og kreativitet, og vi fik mange chancer, men deres målmand var fremragende.

Chelsea fører gruppen med otte point foran Schalke, der har fem point. En sejr over netop Schalke på udebane i næste runde vil sikre holdet førstepladsen i gruppen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip