Moyes før Arsenal-brag: Vi vil spille som et tophold

Selvom debutsæsonen som manager for Manchester United langt fra er gået, som han havde håbet og ønsket, bevarer David Moyes det positive livssyn inden onsdag aftens storkamp ude mod Arsenal.

- Vi fik et godt resultat mod Arsenal på Old Trafford tidligere i denne sæson, og vi vil forsøge at gøre det samme denne gang, siger David Moyes til Sky Sport.

- Vi vil gå ud og spille som det hold, vi er. Vi er et tophold, og forhåbentligt går vi ud og beviser det. Vi vil spille godt og gøre alt, hvad vi kan for at hente alle tre point.

Søndag blev det skuffende kun 2-2 hjemme mod Fulham, men det skyldtes ifølge Moyes blot simpelt uheld.

- Vi spillede godt, og i en hver anden kamp havde vi scoret mange flere mål. Vi bliver bare nødt til at fortsætte med at gøre de rigtige ting. Blive ved, og så vil heldet vende. Det er der ingen tvivl om, siger David Moyes.

- Alle bliver ved med at fortælle mig om statistikkerne og om alle de chancer, vi havde i den kamp (mod Fulham, red.). Sådan er fodbold en gang imellem, og det er vores opgave at sørge for, at det ikke sker så tit.

Manchester United ligger efter 25 runder blot på syvendepladsen i Premier League med 15 point til førstepladsen, og ni point til fjerdepladsen, der udløser kvalifikationskampe til Champions League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip