Moyes skriver brev til sæsonkortholderne

En aktuel syvendeplads i Premier League med 10 spillerunder igen var nok ikke lige det, som Manchester Uniteds fans forestillede sig inden sæsonen.

Og det svarer heller ikke til manager David Moyes' forventninger. Det skriver han i et brev, som er sendt til alle med sæsonkort til klubbens kampe på Old Trafford.

- Selv om jeg vidste, at jobbet ville blive en udfordring, da jeg tog det, så var den svære sæson, som vi har oplevet, ikke noget jeg så for mig.

- Jeg er sikker på, at det også er tilfældet for jer fans, og mine spillere, staben og jeg er desperate efter at gøre det godt igen, skriver manageren.

Han roser tilhængerne for den opbakning, som hverken på hjemme- eller udebane er blevet mindre på trods af de svigtende resultater.

Og så forsikrer han, at de gode tider snart vil vende tilbage.

- Alt, vi har været igennem, vil gøre os til et bedre og stærkere hold i fremtiden. Gennem årene har I set nogle store, vindende hold her, og jeg er ikke i tvivl om, at vi på et tidspunkt igen vil se store, vindende hold her, skriver Moyes.

Den tidligere Everton-manager overtog ansvaret for holdet i sommer efter Sir Alex Ferguson, der takkede af efter 26 år i klubben.

/ritzau/

 

Dagens Gossip