Muligt gennembrud: Borger hævder at have set forsvundne Emilie i Jylland

17-årige Emilie Meng fra Korsør forsvandt efter en fest søndag den 10. juli.

Hundredevis af frivillige og efterforskere har siden ledt efter teenageren, som ikke har givet livstegn fra sig, siden hun forlod Korsør Station alene ved 4-tiden om morgenen.

Men nu er der sket et muligt gennembrud i sagen.

En borger fra Horsens har kontaktet Sydøstjyllands Politi og fortalt, at han mener at have set den 17-årige pige i Horsens i lørdags. Det skriver Lokalavisen Horsens

Læs også: Familien sender desperat besked til forsvundne Emilie

- Anmelderen siger, at han er sikker på, at han har set den Korsør-efterlyste pige Emilie lørdag klokken 22.30 på Kildegade omkring 'Kilden'. Her sad hun på et gelænder, som om hun ventede på noget. Han stoppede op og spurgte hende, om der er noget, han kunne hjælpe med. Hun fortalte ham, at hun bare sad og ventede. Han gik videre, men vendte tilbage, fordi han mente, det var den efterlyste pige, men der var hun så væk. Han er temmelig sikker på, at det skulle være hende. Skulle andre her i Horsens have set hende, kunne det være rigtig fint, hvis de kontakter os, siger Peter Thaysen, som er leder af Lokalpolitiet i Horsens til lokalmediet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Borgeren fra Horsens gik til politiet med sine oplysninger mandag klokken 11.20. Her fortalte han, at pigen, som han mener var Emilie Meng, havde lyse bukser på og en sort bluse.

Sydøstjyllands Politi har givet oplysningerne videre til Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, som står for efterforskningen.

Læs også: Teori om forsvundne Emilie: Ulykke eller forbrydelse

Emilie Meng valgte at gå hjem fra Korsør Station søndag for ni dage siden, mens veninderne delte en taxa. Hendes hjem ligger i det centrale Korsør mere end tre kilometer fra stationen, og hun kom aldrig hjem.

Oplysninger i sagen kan rettes til Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi på telefon 114.

Herunder ses Emilie Meng forlade Korsør Station 10. juli.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip