Muslimsk pige i chok efter overfald: Fik revet sit tørklæde af foran værtshus

Morten Larsen

425 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

- Det er desværre blevet sådan, at man dags dato ikke kan gå fredfyldt på gaderne i Danmark, lød det indledningsvist fra fynske Nada Musse, da hun søndag aften lagde et opslag op på Facebook.

Over 2.000 mennesker har reageret på den muslimske piges beretning på det sociale medie, hvor hun fortæller om en ubehagelig og chokerende episode, der foregik lørdag aften ved værtshuset Viggos i det centrale af Odense.

I opslaget skriver kvinden, at hun sammen med sin kustine gik ud på gaden fra den café, hvor de havde været, men at de blev mødt med provokationer og chikane, da de gik forbi værtshusbaren.

En mand og to kvinder med dansk baggrund begynder er råbe om islam, hvilket fører til en diskussion mellem de fem mennesker. 

Læs også: Mette blev overfaldet på vej hjem fra byen: Nu advarer hun andre

- Her står vi som to fredfyldte unge piger og diskuterer frem og tilbage med de tre højrøstede mennesker. De begynder at bruge vold mod os og slår på os. Manden og den kvinde overfalder mig, hvor manden simpelthen slår mig grænseløst bagfra og kvinden forfra, skriver Nada Musse på Facebook.

Nada Musse skriver, at kusinen blev overfaldet af den ene kvinde, mens hun selv fik revet sit tørklæde af hovedet.

- Og her jeg står jeg midt ude på gaden uden tørklæde foran et publikum af mennesker, som er til ingen hjælp overhovedet. Jeg bliver slået så voldsomt, og derudover vælger de med respektløshed at fjerne mit tørklæde. Hvordan kan dette lade sig gøre, lyder det spørgende fra Nada Musse.

En patruljevogn ankom til stedet, hvor der blev lagt en dæmper på balladen, men inden da lykkedes det manden at smadre den ene af pigernes mobiltelefoner.

Vagtchefen hos Fyns Politi bekræfter over for Metroxpress, at de er ved at efterforske sagen – og derfor ønsker han heller ikke at kommentere sagen yderligere.

Se opslaget her: 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: