Mysteriet om 2-årige Èmile fortsætter: Politiet deler uhyggelige teorier

Skrevet af Emil Martesen

02/04/2024
Foto: Fransk Politi
Foto: Fransk Politi
Mysteriet om 2-årige Èmile fortsætter.

Mest læste i dag

Et tragisk fund er blevet gjort i sagen om den forsvundne 2-årige dreng, Émile Soleil, der trak overskrifter internationalt efter hans forsvinden fra bedsteforældrenes hjem i Vernet i juli 2023.

Det skrev Ekstra Bladet søndag.

Mediet Le Figaro skriver - ifølge informationer fra statsadvokaten - at den lille drengs knogler nu er blevet fundet.

"Efterforskerne tog knoglerne med og overgav dem til IRCGN (retsmedicinsk afdeling, red.) for at udføre genetiske identifikationsundersøgelser, som gjorde det muligt 31. marts at konkludere, at der var tale Émile Soleils knogler", lyder den tragiske melding.

Det var angiveligt en vandrer, der helt tilfældigt lagde mærke til knogleresterene, da hun var ude at gå en tur et par kilometer fra den lille franske landsby, hvor han forsvandt i sommers.

Men det stopper ikke her.

Sagen der efterhånden indeholder flere ubesvarede svar end spørgsmål har i den grad affødt en masse forskellige teorier.

Marie-Laure Pezant, talsperson for Gendarmerie Nationale, lægger ikke skjul på, at eftersøgningsområdet tidligere er blevet gennemkæmmet gentagne gange af både lokale og op til 80 ansatte fra Gendarmerie Nationale.

Det fortæller hun til BFMTV.

Og dette rejser undren om, hvordan drengens rester først blev opdaget nu, og om de muligvis kunne være overset eller efterladt på et senere tidspunkt:

"Vi må ikke glemme, at vi knoglerne kan være blevet efterladt senere. Det kan have været en menneskelig indblanding, et dyr eller vejrforholdene", fortæller hun videre.

Den smertefulde uvished omkring Emilés død og omstændighederne hertil forstærkes yderligere af det uopklarede i sagen.

Og i forhold til dødsårsagen udelukkes ingenting for nu.