Mystisk dødsfald tæt på opklaring: Derfor lå 18-årig kvinde livløs på motorvej

Efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi er kommet nærmere en forklaring på, hvordan en bare 18-årige kvinde havnede på motorvejen onsdag aften. Det skriver BT.

I går kom det frem, at hun med stor sandsynlighed kan identificeres som en 18-årig kvinde fra Holbæk. Politiet har været i kontakt med de pårørende og er 'så godt som sikre'.

Midt- og Vestsjællands Politi er samtidig blevet klogere på, hvorfor kvinden befandt sig på Holbækmotorvejen, hvor hun blev ramt af en kvindelig bilist sent onsdag aften ud for Ordrup ved Kirke-Sonnerup. 

Politiet mener, at den 18-årige formentlig blev sat af på motorvejen af en ung mand. Det har flere vidner bekræftet over for politiet, som har været i kontakt med manden. 

- Vi ved, at det er en ung mand, som har kørt hende ud på motorvejen. Og vi ved, det er ham, der har sat hende af i nødsporet. Vi har været i kontakt med den unge mand, og fortsætter nu vores efterforskning. Måske har der været en uoverensstemmelse, men det er vi ved at undersøge, siger efterforskningsleder Ove Pedersen Politi til BT.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endnu ikke forklare, hvorfor den unge kvinde endte med at blive kørt over.

En obduktion af kvinden viser, at hun døde af blive ramt af en bil, hvilket stemmer overens med teorien om, at hun blev sat af i nødsporet af den unge mand.

- Obduktionen har slået fast, at hun er død af den overkørsel, som skete onsdag aften. Så hun var ikke allerede død, da hun lå på motorvejen. Med andre ord var hun ikke slået ihjel og lagt på motorvejen, fortæller Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

Ove Pedersen forventer at kunne fortælle mere om den unge kvindes mystiske død i begyndelsen af næste uge.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip