Mystisk dødsfald: Ung kvinde fundet midt på motorvej på Sjælland

Omkring klokken 23.15 i aftes påkørte en 59-årig kvindelig bilis en yngre kvinde, der lå på Holbækmotorvejen.

Den yngre kvindes identitet er endnu ukendt. Men sagen virker mystisk, fordi politiet endnu ikke ved, om den unge kvinde var død allerede inden påkørslen. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Politiet er fortsat på bar bund i forhold til at fastslå kvindens identitet. Hun havde ingen identitetspapirer på sig. Kvinden lå på kørebanen i overhalingssporet på motorvejen. Det var ved 54 kilometer-stenen i vestgående retning tæt på Kirke Sonnerup.

Den 59-årige kvinde, som kørte over hende, var dybt chokeret over hændelsen og blev kørt hjem af politiet. Hun havde trukket ud i overhalingsbanen, fordi en bilist foran trak ind i nødsporet.

- Kort før påkørslen så en mandlig 62-årig bilist fra Odsherred noget ligge på vejen, som han har forklaret lå fuldstændigt stille. Først troede han, det kunne være et påkørt dyr, men det lignede det ikke, og han trak derfor ud til højre i nødsporet og holdt stille for at se nærmere efter. Af hensyn til bilen i nødsporet trak den kvindelige bilist, der kom bagefter, ud i ydersporet, hvor hun så ramte den liggende kvinde. Hun kunne ikke nå at standse, forklarer Martin Bjerregaard, pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets hunde prøvede at spore, hvordan kvinden var kommet ud på motorvejen. Det er ikke lykkedes at finde nogen afgørende spor.

Derfor er det indtil videre kun gisninger, hvordan den yngre kvinde er endt på kørebanen. Hun kan selv være gået derud, være blevet kastet ud af eller have sprunget ud af en bil eller noget helt fjerde. Politiet hælder endnu ikke til en bestemt teori.

Efterforskningen bliver taget trin for trin, og politiet håber at få fat i nogle pårørende, som kan give et fingerpeg om, hvordan kvinden endte på motorvejen.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip