Nadal overvinder chokstart og går videre

En overraskelse lurede i begyndelsen af tenniskampen mellem spanske Rafael Nadal og Mikhail Kukushkin fra Kasakhstan ved grand slam-turneringen Wimbledon.

Andenseedede Nadal tabte overraskende første sæt, men han kom flot tilbage og vandt de efterfølgende tre stensikkert, så sejrscifrene lød 6-7, 6-1, 6-1, 6-1.

Dermed er Nadal klar til 1/8-finalerne, og han ligner stadig et kvalificeret bud på en vinder af turneringen.

I første sæt var Nadal dog på hælene, og Kukushkin spillede virkelig flot tennis i lange perioder. Det havde Nadal problemer med og kunne heller ikke stille noget op i tiebreaken i første sæt.

Kukushkin kunne dog ikke holde det høje niveau fra første sæt, og Nadal skruede bissen på med flere vanvittigt flotte vindere på tværs af banen.

Mens første sæt varede næsten en time, så tog det kun Nadal lidt over halvanden time mere at få ekspederet kasakheren ud af Wimbledon.

Nadals kamp blev spillet på et overdækket Centre Court og er derfor den eneste kamp, som er blevet færdigspillet lørdag. Regn over de øvrige baner gjorde det umuligt at afvikle de øvrige kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip