Nadal sendt ud af Indian Wells af ukrainsk outsider

Rafael Nadal var seedet til at vinde ATP-turneringen i Indian Wells, men sådan kom det langt fra til at gå for den ellers så succesrige spanier.

Han tabte natten til tirsdag til ukraineren Alexandr Dolgopolov med cifrene 3-6, 6-3 og 6-7 og røg dermed ud allerede i tredje runde.

- Han spillede godt. Og det gjorde han også i Rio og i Acapulco, så han har gang i noget stort.

- Jeg er nødt til at kigge på mit eget spil. Jeg havde nok servegennembrud til at vinde kampen, men jeg spillede ikke godt nok fra min egen baglinje til at vinde min egen serv, siger Nadal.

Han havde inden da nået semifinalen i turneringen hvert eneste år siden 2006 og har vundet den i 2007, 2009 og 2013.

For Dolgopolov, der ligger nummer 31 i verden, var det en helt særlig skalp at tage.

- Det er var en stor sejr. Jeg slog den forsvarende mester, som er nummer et i verden. Nu skal jeg både nyde det, glemme alt om i morgen og prøve at gøre mig gældende i turneringen. Jeg er jo stadig med, lyder det fra ukraineren.

Han mødte også Nadal for to uger siden i finalen ved grusturneringen i Rio, hvor det dog var spanieren, der stod som sejrherre til sidst.

Også Maria Sharapova måtte forlade turneringen tidligere end forventet. Russeren tabte sit opgør mod kvalifikationsspilleren Camilla Giorgi fra Italien i tre sæt med cifrene 3-6, 6-4, 5-7.

- Jeg spillede ikke en god kamp. Hun var ret aggressiv, men hun ramte også rigtigt godt. Mit niveau var bare ikke, hvor det skulle være, siger Sharapova.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip