Narkohunds fejltagelse blev dyr for svensk par

En mand og en kvinde fra Sverige var efter en weekend i København på vej i toget hjem til Karlstad i Värmland, men de blev standset af tolderne i Malmø, fordi en narkohund fejlagtigt havde markeret deres taske, skriver avisen Kvällsposten på nettet.

Nu kræver det uskyldige par, at det svenske Tullverket skal erstatte en dyrere togrejse, en ekstra hotelovernatning, en middag for to og parkeringsbøder.

Narkohundens forvirrede snude og den efterfølgende undersøgelse af parrets bagage resulterede i, at de to kom for sent til den sidste togforbindelse til Karlstad, skriver Kvällsposten.

I stedet tog parret toget til Göteborg, overnattede på et hotel og fortsatte til hjembyen dagen derpå. Og der ventede deres bil med en parkeringsbøde under vinduesviskeren.

Alt i alt måtte det svensk par punge ud med 2876 svenske kroner på grund af hunden, der var gået galt i bagagen. Nu forsøger de to fra Värmland at få de svenske toldvæsen til at erstatte beløbet for den markant dyrere hjemrejse.

/ritzau/TT

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip