Natascha Linea meldt til kommunen

Natascha Linea fra tv-programmet 'De unge mødre' er blevet meldt til kommunen.

Bag indberetningen står ekskæresten Bent Flink, der er far til realitystjernens indtil videre eneste barn, Lia på to år.

For et par måneder siden kom det frem, at Natascha Linea er gravid og venter sit andet barn, og kort før jul var der endnu mere at glæde sig over, da hun her gennemførte 9. klasse med flotte karakterer.

Til trods for de gode nyheder, så tvivler eks'en på den 20-årige kvindes evner som mor, og derfor har han indberettet Natascha Linea til Fredericia Kommune.

- Bent lavede en indberetning på mig i august. Han er bekymret for, at jeg skal være alene med to børn, siger Natascha Linea til Ude og Hjemme.

I brevet til kommunen begrunder ekskæresten sin bekymring for, hvorvidt Natascha Linea kan passe to børn 'når hun har svært ved at overskue Lia', skriver han. 

- Jeg grinte lidt af ham, da han gjorde det. Selvfølgelig var jeg irriteret, men jeg kan ikke tage det seriøst, siger Natascha Linea om indberetningen.

Desværre har Natascha Linea dårlige erfaringer med det kommunale system, da Odense Kommune tvangsfjernede Lia, da hun blot var fire dage gammel.

Sagen gav dog den unge mor og far visse erfaringer. 

Læs også: Natascha Linea scorer topkarakter: 'Det var den eksamen, jeg frygtede allermest'

- Vi vidste præcis, hvordan vi skulle håndtere dem. Vi vidste, at vi skulle bede om at få alt på skift og få dokumentation for deres påstande, så det bad jeg om, siger Natascha Linea.

Fredericia Kommune modtog indberetningen fra ekskæresten tilbage i august måned, men siden da har Natascha Linea ikkke hørt noget nyt i sagen.

- Det virker som om, de bare gerne vil finde noget på mig. Men der er ikke noget at finde, siger hun.

Bent Flink bekræfter til Ude og Hjemme, at han stod bag sommerens indberetning.

- Vi har haft vores kampe. Natascha har også indberettet mig, der har i hvert fald været en masse anonyme indberetninger, siger Bent Flink.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip