Nedtur for Ajax: Taber hjemme til PSV

Lasse Schöne og Nicolai Boilesen var søndag med fra start for mesterholdet Ajax Amsterdam, men det endte med et skuffende 1-3-nederlag på hjemmebane til ærkerivalen PSV Eindhoven.

Anwar El Ghazi bragte ellers Ajax foran 1-0 efter et kvarters spil i Æresdivisions-kampen, og den stilling holdt indtil pausen. Efter pausen gik det dog galt for Ajax.

Memphis Depay, der gjorde det ganske pænt for Holland ved sommerens VM-slutrunde i Brasilien, udlignede til 1-1. Luciano Narsingh scorede til 2-1, inden indskiftede Florian Jozefzoon nettede til 3-1 i slutfasen.

Schöne, som har imponeret med mål og assister i de to første spillerunder, spillede hele kampen for Ajax, mens Boilesen blev taget ud kort efter PSV's 2-1-scoring i anden halvleg.

Ajax havde tre danskere på banen i en periode. Den tidligere AaB'er Lucas Andersen kom ind kort inde i anden halvleg, hvor han ved stillingen 1-0 til Ajax erstattede Anwar El Ghazi, der altså stod for værternes enlige scoring.

Resultatet betyder, at PSV har maksimumpoint ni efter tre kampe. Ajax er noteret for seks.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip