Nedtur for Ajax: Taber hjemme til PSV

24/08/2014

Lasse Schöne og Nicolai Boilesen var søndag med fra start for mesterholdet Ajax Amsterdam, men det endte med et skuffende 1-3-nederlag på hjemmebane til ærkerivalen PSV Eindhoven.

Anwar El Ghazi bragte ellers Ajax foran 1-0 efter et kvarters spil i Æresdivisions-kampen, og den stilling holdt indtil pausen. Efter pausen gik det dog galt for Ajax.

Memphis Depay, der gjorde det ganske pænt for Holland ved sommerens VM-slutrunde i Brasilien, udlignede til 1-1. Luciano Narsingh scorede til 2-1, inden indskiftede Florian Jozefzoon nettede til 3-1 i slutfasen.

Schöne, som har imponeret med mål og assister i de to første spillerunder, spillede hele kampen for Ajax, mens Boilesen blev taget ud kort efter PSV's 2-1-scoring i anden halvleg.

Ajax havde tre danskere på banen i en periode. Den tidligere AaB'er Lucas Andersen kom ind kort inde i anden halvleg, hvor han ved stillingen 1-0 til Ajax erstattede Anwar El Ghazi, der altså stod for værternes enlige scoring.

Resultatet betyder, at PSV har maksimumpoint ni efter tre kampe. Ajax er noteret for seks.