Nedtur for Real Madrid: Modric er ude resten af året

De første meldinger om den skade, Luka Modric pådrog sig i Kroatiens EM-kvalifikationskamp mod Italien i søndags, var for optimistiske.

Real Madrid har haft midtbaneprofilen en tur i lægeværelset til en nærmere undersøgelse, og nu står det klart, at Modric ikke kan nøjes med tre ugers pause, som det kroatiske fodboldforbund ellers estimerede søndag aften.

- En undersøgelse udført af Real Madrids stab har vist en overrevet sene i det venstre lår, skriver Real Madrid på sin hjemmeside.

Modric var med fra start i 1-1-kampen i Milano, men måtte lade sig udskifte efter blot 28 minutters spil. Ifølge nyhedsbureauet Reuters kommer skaden til at holde ham ude i resten af 2014.

Efter en tung start i Madrid har Modric udviklet sig til en styrmand på Real Madrids midtbane. Han har leveret en række stærke præstationer i denne sæson, hvor han har været med til at spille klubben op på førstepladsen i den spanske liga.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip