Nestlé beklager penis på chokolade

En advokat fra London skrev en klage efter at have købt en plade chokolade fra Nestlé, hvor en del af det aftegnede mønster efter hans mening lignede en tissemand.

Det skriver Huffington Post.

Advokaten var den 31-årige Robin Jacobs, som havde købt en ‘Milkybar’ fra chokoladeproducenten, som han ville hygge sig med til VM-finalen i søndags.

LÆS OGSÅ: Ups: Er det en diller på dette stykke børneslik?

- Hvad i alverden laver en penis på en slikbar til børn? spurgte han via den engelske avis Metro.

Robert Jacobs vil nu altid kun kunne huske VM-finalen 2014 for det falliske hvide stykke chokolade.

Hvad der nu overrasker i de udenlandske medier, er, at Nestlé rent faktisk har taget kritikken til sig - og er kommet med en undskyldning via Huffington Post:

"Nestlé er overraskerede og kede af det over at høre, at hr. Jacobs synes, billedet på Milkybar’en ligner mandlige kønsdele, det er rent faktisk et billede af et hestehoved, Milkybar-barnets hest. Der har ikke været nogen hensigt om at vildlede eller vise noget som helst stødende på vores produkt, og vi undskylder for enhver forvirring eller forlegenhed, dette må have skabt”, skriver Nestlé.

Det viser sig dog, at Robin Jacobs ikke er den eneste, der har set hestehovedet som en penis. For to år siden uploadede en Twitter-bruger dette billede:

 

 

Dagens Gossip