Netflix genopliver legendarisk tv-serie

Skrevet af admin

21/04/2015

Mest læste i dag

Familien Tanner slog benene væk under tv-seerne, da de i slutningen af 80'erne og langt ind i 90'erne storhittede i tv-serien "Full House", der på dansk blev kendt som "Hænderne fulde".

Nu, 20 år efter den populære amerikanske serie optog sidste afsnit, kommer der endelig en efterfølger. Det annoncerer Netflix tirsdag i en pressemeddelelse. 

Hos seriens skabere er der stor begejstring over tv-seriens relancering.

- Det er en ære og stor glæde at få lov til igen at arbejde med de her elskede karakterer og udforske deres liv i dag. Den kærlighed, I så i serien, var ægte. Vi glæder os lige så meget til at genoplive "Hænderne fulde", som vores fans gør, siger seriens skabere Jeff Franklin, Robert L. Boyett og Thomas L. Miller i pressemeddelelsen. 

Efterfølgeren, der har fået navnet "Fuller House", vil have flere af skuespillerne fra den oprindelige serie på rollelisten, blandt andet Candace Cameron-Bure, der spillede storesøsteren D. J. Tanner, og Jodie Sweetin, som spillede Stephanie Tanner.

John Stamos, der spillede onkel Jesse, har også bekræftet, at han vil have gæsteoptrædener i det nye show, som han også er producer på.

Det er endnu uklart, om Bob Saget og Mary-Kate og Ashley Olsen også vender tilbage til serien. 

"Full House" blev med otte sæsoner og 192 afsnit fra 1987-1995 en af de mest populære amerikanske tv-serier gennem tiderne.

Efterfølgeren "Fuller House" får premiere i 2016 med 13 afsnit på Netflix.

Newspaq