Netflix, Viaplay eller HBO: Hvilken streamingtjeneste er den bedste for dig?

Der findes efterhånden et hav af streamingtjenester, som giver dig adgang til et stort udvalg af film og TV-serier for ganske få penge! Men hvilken streamingtjeneste matcher dine behov bedst? Vi hjælper dig med at finde svaret i dette blogindlæg.

Netflix – gode filmklassikere

I 2012 blev Netflix introduceret i Danmark, og der var store forventninger til den nye streamingtjeneste. Ikke alles forventninger blev dog indfriet, primært på grund af manglen på nye film. Til gengæld er der mange gode filmklassikere som eksempelvis The Godfather og The Untouchables. Desuden producerer streamingtjenesten sine egne TV-serier, som kun kan ses på Netflix. Flere af disse har haft stor succes såsom House of Cards og Orange Is the New Black.

En anden fordel ved Netflix er, at streamingtjenesten er god til at anbefale dig film og serier ud fra din bedømmelse af de film og serier, du tidligere har set. Desuden fungerer Netflix på stort set alle platforme, heriblandt: Playstation 3, Xbox 360, iPad, Apple TV og diverse mobiltelefoner. Det kan også nævnes, at Netflix er en god familie-investering, da den har mange film og TV-serier henvendt til børn. Så hvis du er fan af filmklassikere og stor tilhænger af serier, er Netflix et godt valg, og det koster bare 79 kr. om måneden at benytte streamingtjenesten.

Læs også: Top 20 bedste film på Netflix

HBO Nordic – velproducerede TV-serier

Denne streamingtjeneste kom for alvor dårligt fra start, blandt andet på grund af en udskydning af lanceringen samt kravet om seks måneders binding. Bindingensperioden er nu helt fjernet, men til gengæld er prisen for tjenesten sat op. HBO er bedst kendt for sin velproducerede TV-serier som eksempelvis Game of Thrones, Banshee og Sopranos. Streamingtjenesten har også en filmsektionen, men det er klart serierne, man skal vælge HBO for.

Serierne kommer på HBO Nordic kort tid efter, at de har været bragt på amerikansk TV, hvilket er et plus, hvis din tålmodighed ikke rækker til at vente adskillige måneder på den næste sæson.Er du generelt glad for amerikanske TV-serier, så er HBO garanteret noget for dig, og du kan få adgang til tjenesten for 129 kr. om måneden.

Læs også: Top 20 bedste serier på HBO Nordic

ViaPlay – dansk produceret reality-TV

Modsat Netflix og HBO Nordic har der ikke været de store forventninger til ViaPlay, og det har måske af samme årsag været lidt nemmere for ViaPlay at imponere danskerne. En del af indholdet på ViaPlay stammer fra TV-produktioner, og rigtig meget af indholdet er dansk produceret. Der er heriblandt en hel del reality-programmer som Paradise Hotel, Fristet, Familien fra Brygen m.fl. Der er dog også et udvalg af amerikanske serier, som blandt andet omfatter Mad Men, Ugly Betty og Lost. Desuden er der et filmudvalg bestående af både gamle og nyere film.

ViaPlay er det rette valg for dig, der ikke kan få nok af dansk reality-TV, og for 79 kr. om måneden kan du se lige så mange afsnit af Paradise Hotel, som du vil. Er du eller din partner sportsinteresseret, kan I desuden få adgang til live sportsudsendelser af alt fra Premier League-fodbold til golf og boksning for 199 kr. om måneden.

For at få den bedste oplevelse er det vigtigt, at du har en god bredbåndsforbindelse! Du kan sammenligne bredbåndsforbindelser på Samlino.dk, som både sammenligner på hastighed, datamængde og pris.

 

Dagens Gossip