New York-fans raser over Lampards kontraktforlængelse

Mens Manchester Citys tilhængere er glade for, at midtbanespilleren Frank Lampard bliver hos de engelske mestre frem til sommer, så møder englænderens beslutning om at forlænge aftalen kritik blandt fans af New York City FC.

Det er amerikanerne, som ejer 36-årige Lampard, der sluttede sin lange karriere hos Chelsea efter sidste sæson.

Derefter skiftede Lampard til New York City FC, som straks lejede midtbanespilleren ud til Manchester City, der sammen med baseball-klubben New York Yankees ejer den nyoprettede fodboldklub.

- Mange fans, inklusiv vores medlemmer, besluttede sig for at støtte New York City FC, mange købte sæsonkort, købte merchandise, fordi vi var af den overbevisning, at Frank Lampard ville spille for New York City FC, ikke Manchester City.

- Mange af de fans er med god grund rasende over denne beslutning, og vi støtter enhver protest, som fansene ønsker at lave for at vise deres utilfredshed, skriver fangruppen The Third Rail ifølge Reuters i en pressemeddelelse.

Lampards Manchester City-karriere slutter i enten maj eller juni, hvilket betyder, at den amerikanske klub måske skal undvære veteranen i de første tre måneder af sæsonen i Major League Soccer.

Lampard har leveret varen for City hidtil i sæsonen. Syv mål i alle turneringer er det blevet til. Senest blev han matchvinder i torsdagens 3-2-hjemmesejr over Sunderland i Premier League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip