New Yorker-klub vil lokke Gerrard over Atlanten

En amerikansk storklub har nu meldt sig på banen og vil lokke fodboldspilleren Steven Gerrard til USA, hvis han ikke vælger at forlænge med Liverpool.

Den amerikanske fodboldklub New York Red Bulls med direktør og tidligere Liverpool-manager Gérard Houllier i spidsen har meldt ud, at klubben gerne vil lokke Gerrard over Atlanten. Det skriver The Telegraph.

Steven Gerrard har spillet for Liverpool stort set hele sit fodboldliv og er i den grad et levende billede på Merseyside-klubben. Den 34-årige midtbanespiller har dog på det seneste været usikker på, om han vil forlænge sin kontrakt med Liverpool, der udløber efter denne sæson.

Liverpool har tilbudt Gerrard at fortsætte i klubben.

Den amerikanske fodboldklub har sat Gerrard på deres såkaldte "discovery list", en liste over mulige indkøb.

Det betyder, at New York Red Bulls har førsteret foran andre amerikanske klubber til at købe Gerrard, hvis han vælger at udskifte engelsk fodbold med amerikansk "soccer".

Red Bulls-direktøren håber, ifølge The Telegraph, at hans gode forhold til Gerrard og en lukrativ kontrakt kan få ham til at udskifte Premier League med den nordamerikanske Major League Soccer.

Houllier var manager i Liverpool i seks år fra 1998 og udråbte Gerrard til anfører, da han blot var 22 år gammel.

Steven Gerrard skulle efter sigende være blevet imponeret over forholdene i USA, da Liverpool var på turné derovre, skriver The Telegraph.

Red Bulls er på jagt efter et topnavn, da franskmanden Thierry Henry og australieren Tim Cahill forlader klubben.

/ritzau/

 

Dagens Gossip