Neymar-frispark sikrer brasiliansk sejr over Colombia

Carlos Dunga fik en god start på posten som brasiliansk fodboldtræner, da Brasilien besejrede Colombia 1-0 i en testkamp i Miami.

Kampens enlige mål blev scoret af Neymar i det 83. minut på et fremragende frispark, som skruede op i trekanten og blev omsat på et tidspunkt, hvor colombianerne var reduceret med en mand.

Sejren kom ikke kun belejligt for Dunga, men også for landsholdet, der havde brug for oprejsning efter 1-7-nederlaget til Tyskland i VM-semifinalen.

- Det er altid godt at vinde, specielt efter kritikken oven på VM, som har været meget hård.

- Det vil hjælpe spillerne med at genvinde deres selvopfattelse og selvtillid, sagde træneren efter kampen.

Colombia, der var ude efter revanche oven på 1-2-nederlaget til netop Brasilien i VM-semifinalen, blev alvorligt svækket kort efter pausen.

Her fik Juan Cuadrado sit andet gule kort oven på en hård tackling af Neymar, og så blev det svært.

Neymar blev i det hele taget ikke skånet af colombianerne, men havde dog format nok til at kramme modstanderes anfører, Camilo Zuniga, inden kampen.

Det var netop Zuniga, der satte et knæ i ryggen på Neymar i VM-kvartfinalen og satte en førtidig stopper for Barcelona-stjernens drøm om at spille VM-finale på hjemmebane.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip