Neymar-spark koster Celtic-spiller tre spilledage

Det var formentlig slemt nok for Celtic-anfører Scott Brown, at han med det røde kort i anden halvleg af Champions League-opgøret mod Barcelona gjorde det væsentlig sværere for sit hold at stille noget op mod de spanske favoritter.

Men nu må Brown også acceptere, at han heller ikke kan hjælpe sit hold de kommende tre kampe i turneringen.

Det europæiske fodboldforbund Uefas disciplinærudvalg er nemlig kommet frem til, at Celtic-spilleren skal have tre spilledages karantæne for at have sparket Barcelonas Neymar i opgøret, der foregik 1. oktober.

Brasilianeren blev stoppet ureglementeret af Brown, som derefter tilsyneladende i frustration over at være gået på Neymars finte sparkede sin liggende modstander.

Det skete på et tidspunkt, hvor der stadig stod 0-0, og hvor Celtic stadig levede i håbet om at kunne drille Barcelona endnu engang efter sidste års 2-1-sejr på Celtic Park.

Med blot 10 mand på banen blev opgaven ikke just nemmere, og det endte da også med en smal 1-0-sejr til spanierne efter et mål af Cesc Fabregas et kvarter før tid.

Scott Brown skulle under alle omstændigheder sidde udenfor i næste Champions League-opgør mod Ajax på tirsdag, men nu har han altså også udsigt til at stå over i den omvendte kamp og i hjemmekampen mod AC Milan.

Celtic har dog ifølge nyhedsbureauet AFP tænkt sig at appellere afgørelsen.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip