Neymar tryller i Suarez-debut

To af de største stjerner i fodbold var tilbage på fodboldbanen, da FC Barcelona mandag aften bankede Leon fra Mexico med 6-0 i en træningskamp.

Neymar scorede to af FC Barcelonas mål i sin første fodboldkamp siden han blev rygskadet i VM-kvartfinalen mod Columbia for rundt regnet syv uger siden.

Luis Suarez scorede ikke, men fik det sidste kvarter på banen i sin første kamp siden han fik karantæne for sit bid i VM-slutrunden. Suarez havde oprindeligt fået fire måneders karantæne fra al fodbold, men sportsdomstolen Cas gav ham i sidste uge lov til at træne og spille træningskampe.

Neymar gjorde det til 2-0 for Barcelona, da han køligt løftede bolden over mexicanernes målmand i første halvleg. Forinden havde Lionel Messi bragt Barcelona foran 1-0.

Neymar scorede et mål mere i første halvleg, og efter pausen scorede Munir El Haddadi, som havde erstattet Neymar i pausen, to gange, mens en anden af de helt unge spillere, som måske presser på til en stamplads, Sandro Ramirez, slog til kort før tid og øgede til slutresultatet 6-0.

/ritzau/

 

Dagens Gossip