Neymar tryller i Suarez-debut

To af de største stjerner i fodbold var tilbage på fodboldbanen, da FC Barcelona mandag aften bankede Leon fra Mexico med 6-0 i en træningskamp.

Neymar scorede to af FC Barcelonas mål i sin første fodboldkamp siden han blev rygskadet i VM-kvartfinalen mod Columbia for rundt regnet syv uger siden.

Luis Suarez scorede ikke, men fik det sidste kvarter på banen i sin første kamp siden han fik karantæne for sit bid i VM-slutrunden. Suarez havde oprindeligt fået fire måneders karantæne fra al fodbold, men sportsdomstolen Cas gav ham i sidste uge lov til at træne og spille træningskampe.

Neymar gjorde det til 2-0 for Barcelona, da han køligt løftede bolden over mexicanernes målmand i første halvleg. Forinden havde Lionel Messi bragt Barcelona foran 1-0.

Neymar scorede et mål mere i første halvleg, og efter pausen scorede Munir El Haddadi, som havde erstattet Neymar i pausen, to gange, mens en anden af de helt unge spillere, som måske presser på til en stamplads, Sandro Ramirez, slog til kort før tid og øgede til slutresultatet 6-0.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip