Ni-årig dreng bekæmper alligator - Se ham snakke helt upåvirket om det

Fra sin hospitalsseng ligger ni-årige James Barney Junior, med armen bag hovedet, og fortæller helt nonchalant om episoden, hvor en 182 kilo tung alligator overfaldt ham - og han vandt slåskampen.

Historien om, hvordan lille James besluttede sig for at svømme i en sø i et ulovligt område, kommer helt sikkert til at tage kegler i skolegården.

LÆS OGSÅ: Han udsætter sig selv for den værste smerte - og indser hurtigt hvor dumt det var

James Barney Junior var netop hoppet i den forbudte sø, da han følte noget tage fat i sig bagfra - en kæmpe alligator havde udset ham som sit næste måltid.

Instinktivt vendte den ni-årige dreng sig om, og ‘slog den et par gange’.

- Så gav den lidt slip, og så havde jeg lige kræfter nok til at lirke dens kæber en smule op, forklarer James Barney Junior køligt i mikrofonen, som en journalist har stukket op i ansigtet på ham i sygesengen.

LÆS OGSÅ: Ko-prutter får lade til at sprænge i luften i Tyskland

Da det gigantiske dyr gav slip, foræller James Barney Junior, svømmede han bare ind mod land, mens han råbte efter hjælp.

Et par forbipasserende løftede ham op ad vandet og sendte ham på hospitalet.

Ifølge lægen, der har behandlet James Barney Junior, har den heldige - eller heltemodige - dreng kun fået overfladiske skrammer af mødet med reptilen - selvom en af dens tænder faktisk sad fast i benet på ham.

LÆS OGSÅ: Hest opdager børnebassin - og har svært ved at skjule sin begejstring

Da journalisten spørger, om James Barney Junior kunne finde på at bade i søen igen, tøver han dog lige et sekund, og svarer:

- Negativ.

 

Dagens Gossip